Bírság versus tudás. Melyik legyen?

Valamennyi cikkem, írásom, videóm és letölthető anyagaim EGYETLEN irányba vezetnek:

Ne a sokmilliós munkaügyi bírság legyen a részed, hanem a tudás és a megfelelő gyakorlat! Amíg nem vagy részese ennek, addig ezt könnyedén félvállról veheted. De ha megérint a szele, akkor nagyon tudni akarod majd, hogy mit kellene tenned ennek elhárítására! Hidd el, NAGYON nem akarod ezt megvárni!

 

VEDD ELEJÉT ENNEK! VAGY TANULJ SAJÁT KÁRODON! A DÖNTÉS A TIÉD.

 

Egy kisebb mulasztás is, amennyiben az hosszabb időnk keresztül fennáll, SÚLYOS MILLIÓKBAN fájhat, ahogy azt az „Egy 12 milliós bírság története” cikkemben olvashattad. Ezt választod inkább, vagy szeretnéd megismerni a jogaidat, és azt, hogy MIKÉNT csináld HELYESEN?

 

Megoldás a problémára

A megoldás faék egyszerűséggel három dologból tevődik össze (ebben a sorrendben!):
  1. Az egyik, hogy teljes megértésed legyen a témáról. MINDENT tudnod kell.
  2. A másik az oktatást követő cégen belüli szükséges átállás a megfelelő rendszerre, beleértve az új rendszer betanulását is, ami biztosítja a TELJES, szükséges megoldást.
  3. A harmadik az új rendszer használatba tétele és folyamatos használatban tartása a cégben.

 

Az 1. pontra KÉT dolgot javaslok:

  1. Könyvek, amik nagyon sokat segítenek a megértésben (ehhez kattints ide).
  2. Személyes oktatás kiszállással a TE cégedben, ami pontosan segít abban, hogy MINDENT megérts, ami a törvényes működéshez kell. Ez utóbbi esetben lépésről lépésre végigvesszük a szükséges dolgok MINDEGYIKÉT, ami csak ahhoz kell, hogy betegyük mindazt, amiről ezekben a cikkekben olvashattál – és még annál is többet!

 


Az oktatási díj: 98.000, Ft + 0% áfa. Ez 3 órás oktatást foglal magában. Ehhez hozzá kell venni még egy kiszállási díjat is, 180 Ft / km (csak az odaútra kell megfizetni). A kiszállási díj irodától irodáig számolandó, a Google útvonaltervező alapján.
 
Ha ennél több időre lenne szükség, úgy egy teljes napi díjat (8 órával számolva) kell kifizetni, ami 250.000,- Ft + 0% áfa.

 
A fuvarozóknak, szállítóknak történő munkaügyi oktatás díja csak annyiban függ a résztvevők számától, hogy amennyiben ez meghaladja a 10 főt, akkor az oktatási díj 150.000,- Ft. Ha pedig meghaladja a 3 órát is, akkor az előzőekben említett 8 órás elszámolás lép életbe.

 

A személyes oktatással kapcsolatban küldj egy emailt az info@aetr.hu postafiókra, vagy hívj minket a (+36) 70/391-2885-ös telefonszámon!

 

A személyes találkozás során részletesen átbeszéljük a fentebb említett 2-es és 3-as pontot is, hogy NE neked kelljen kitalálnod a megoldást. Teljes egészében végigviszünk a megvalósítási folyamaton.