K u z m a    F e r e n c   E V.

Kuzma Ferenc, AETR és fuvarozói munkaügyi tanácsadó
Kuzma Ferenc
AETR és fuvarozói munkaügyi szakértő
Logisztikai ügyintéző és nemzetközi szállítmányozási ügyintéző
Budapesti Műszaki Egyetem végzett műszaki szakoktató (közlek. és logisztika szak)
Telefonszám(+36) 70/391-2885 (Kuzma Ferenc)
Iroda/székhely: 1041 Budapest, Istvántelki út 58. IX./27. kapucsengő: 27.
Adószám: 67000540-1-41, Nyilvántartási száma: 42177086

 

Kuzma Ferenc vagyok, AETR és fuvarozói munkaügyi szakértő és oktató a közúti áruszállítás és személyszállítás, saját számlás szállítás területén, az AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak, szállítóknak, a Hogy van ez a valóságban?, az Amit a tachográfról feltétlenül tudni kell, valamint az AETR konferencia 2016 könyvek szerzője. Az elmúlt közel 12 év során rengeteg, az életből vett tapasztalatra tettem szert, ami a több mint 3800 fuvarozóval történő tanácsadás, oktatás során “ragadt rám”.

Ügyfeleim száma mára már közelít a 9900-hoz (akik ténylegesen igénybe vették valamilyen szolgáltatásunkat és/vagy megrendelték a könyveket).

Csapatunk tagja egy egykori KF-ellenőr, Dankó László, aki a vizsgakérdésekkel foglalkozik, és állandó szakértőként van jelen a szemináriumokon, továbbá Kecskés Imre, szintén volt KF-ellenőr, jelenleg oktató. További szakértőként működünk együtt a Maszong is Fia Kft.-vel (Dr. Maszong Attila), akik elsősorban munkaügyi jogi tanácsadással foglalkoznak (igazi szakértői a témának). Peres ügyekben partnerünk a Göndös és Novotny Ügyvédi Iroda. További együttműködő partnerünk a BDO Magyarország, mely a világ ötödik legnagyobb könyvvizsgáló és professzionális tanácsadó hálózata, akik a világ több mint 130 országában, több mint 1000 irodában, több ezer szakember révén dolgozik azon, hogy ügyfeleiket hozzásegítsék üzleti céljaik eléréséhez, legyenek azok kezdő vállalkozások vagy nagy múltú multinacionális cégek. A munkaerő kölcsönzés illetve közvetítés terén az Eurodrivejobs-nál jobbat nem is találhattunk volna.

E-mail

FIGYELEM! Amennyiben kérdésed van, akkor MINDENKÉPPEN kattints erre az email címre (vagy írj az info@aetr.hu címre), és tedd fel kérdésedet! NE várj vele!!! Köszönjük!

 

Stratégiai (együttműködő) partnerek

(Kattints a képre vagy a linkre bővebb információért!)

Maszong és Fia Kft
Maszong és Fia Kft
Dr. Maszong Attila

Dr. Maszong Attila 8 évig dolgozott munkaügyi felügyelőként, 6 éve ügyvédként tevékenykedik, 14 éve szinte kizárólag munkajoggal foglalkozik.

Komoly tapasztalata és rálátása van tehát ezen a téren, így NEKED is hasznodra válik segítsége. Kattints ide bővebb információkért!

 

 

Dr. Göndös Gábor, ügyvédDr. Göndös Gábor
“közlekedési munkajog” képviselet

“(…) Súlyponti terület ezen belül a közlekedésszakma, egyik szakirányunk tehát egy igen sajátos és ritka (de keresett) hibrid, a „közlekedési munkajog”. Megbízóink közül számosnak a kenyerét a közút, a személy- és árufuvarozás adja, úgyhogy e terület munkajogi anomáliáival is behatóan sikerült az elmúlt évek során megismerkednünk (túlvezetés, pihenés és készenlét, visszaélés menetjeggyel és viteldíjjal, KRESZ-szabálytalanság munkajogi vetülete, NKH-bírságolás, menetíró kártyák, gázolajdézsmálás, utaspanasz stb.).” Kattints ide bővebb információkért!